12/10/2021 12/10/2021 Με την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, το ιερό μνημόσυνο του Παύλου Μελά και των συναγωνιστών του, καθώς και τη δοξολογία για τον Μακεδονικό Αγώνα κορυφώνονται την προσεχή Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, οι λατρευτικές εκδηλώσεις στην Αγία Κυριακή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, όπου θησαυρίζεται η εφέστιος Εικόνα της Παναγίας της επικεκλημένης “Μακεδονιτίσσης της των Ελλήνων Δόξα”.   Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα...
Ενορίες : Αγίας Κυριακής Χαριλάου Θεσσαλονίκης
12 Οκτωβρίου, 2021 - 11:26
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2021 - 11:36

Πανήγυρη της Παναγίας της Μακεδονίτισσας στο Χαριλάου

Διαδώστε:
Πανήγυρη της Παναγίας της Μακεδονίτισσας στο Χαριλάου

Με την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, το ιερό μνημόσυνο του Παύλου Μελά και των συναγωνιστών του, καθώς και τη δοξολογία για τον Μακεδονικό Αγώνα κορυφώνονται την προσεχή Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, οι λατρευτικές εκδηλώσεις στην Αγία Κυριακή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, όπου θησαυρίζεται η εφέστιος Εικόνα της Παναγίας της επικεκλημένης “Μακεδονιτίσσης της των Ελλήνων Δόξα”.  

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της πανηγύρεως εξ αφορμής της Εφεστίου Εικόνας, που προτρέπει όλους να ψάλλουν το “Υπεραγία Θεοτόκε σκέπε, φρούρει, φύλαττε την σε Μεγαλύνουσαν Μακεδονία”!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων