03/12/2019 03/12/2019 Πλήθος πιστών συνέρρεαν από νωρίς στο ναό της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης για να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα και την εικόνα της Αγίας Βαρβάρας. Του εσπερινού χοροστάτησε ο Επίσκοπος Αβύδου κ. Κύριλλος ο οποίος μίλησε για τον θαυμαστό βίο της Αγίας, «Η Αγία Βαρβάρα ξεπέρασε τα προβλήματα της με την πίστη στον Θεό» είπε χαρακτηριστικά λέγοντας...
Ενορίες : Ιερός ναός Αγίας Βαρβάρας Δάφνης
03 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:19
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2019 - 20:14

Πανηγυρικά τελέστηκε ο Εσπερινός στην Αγία Βαρβάρα Δάφνης

Διαδώστε:
Πανηγυρικά τελέστηκε ο Εσπερινός στην Αγία Βαρβάρα Δάφνης

Πλήθος πιστών συνέρρεαν από νωρίς στο ναό της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης για να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα και την εικόνα της Αγίας Βαρβάρας.

Του εσπερινού χοροστάτησε ο Επίσκοπος Αβύδου κ. Κύριλλος ο οποίος μίλησε για τον θαυμαστό βίο της Αγίας, «Η Αγία Βαρβάρα ξεπέρασε τα προβλήματα της με την πίστη στον Θεό» είπε χαρακτηριστικά λέγοντας πως η Αγία έμεινε πρότυπο στον αιώνα για όλους μας.

Ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Μάξιμος Μητράρας ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Αβύδου για την παρουσία του και ευχήθηκε σύντομα η εκκλησία να τον αναδείξει σε ανώτερη θέση. Στο τέλος ο Επίσκοπος Αβύδου ευχαρίστησε τους ιερείς για την φιλοξενία και ευχήθηκε σε όλους τα χρόνια πολλά.

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων