04/12/2018 04/12/2019 Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Παλαιού Φαλήρου στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάνζα κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβ. Μητροπολίτης από την Τανζανία της Αφρικής βρέθηκε στην Ελλάδα για εργασίες και λάμπρυνε την εορτή με την συμμετοχή του. Στενοί δεσμοί συνδέουν τον Σεβασμιώτατο με την ενορία,...
Ενορίες : Αγία Βαρβάρα Παλαιού Φαλήρου
04 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 21:15

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Αγία Βαρβάρα Π. Φαλήρου

Διαδώστε:
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Αγία Βαρβάρα Π. Φαλήρου

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Παλαιού Φαλήρου στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάνζα κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβ. Μητροπολίτης από την Τανζανία της Αφρικής βρέθηκε στην Ελλάδα για εργασίες και λάμπρυνε την εορτή με την συμμετοχή του. Στενοί δεσμοί συνδέουν τον Σεβασμιώτατο με την ενορία, τόσο με τον π. Νικόλαο Παπουδάκη όσο και με άλλους ενορίτες. Το θείο λόγο κήρυξε ο π. Αριστόβουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων