29/05/2022 29/05/2022 Την ΣΤ’ Κυριακή από του Πάσχα η του Τυφλού 29 Μαϊου στο γραφικό ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Αθανασίου στην μαγευτική υψομετρική τοποθεσία με την πανοραμική θέα προς τον ευβοϊκό κόλπο της ενορίας του Παρθενίου Αλιβερίου και εν όψει της παρελθούσης εορτής της Ανακομιδής του Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου η οποία τιμήθηκε και τελέσθηκε η Πανηγυρική...
Ενορίες : Άγιος Αθανάσιος Παρθενίου Αλιβερίου
29 Μαΐου, 2022 - 19:12
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2022 - 19:34

Λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Αθανασίου στο Παρθένι Αλιβερίου

Διαδώστε:
Λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Αθανασίου στο Παρθένι Αλιβερίου

Την ΣΤ’ Κυριακή από του Πάσχα η του Τυφλού 29 Μαϊου στο γραφικό ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Αθανασίου στην μαγευτική υψομετρική τοποθεσία με την πανοραμική θέα προς τον ευβοϊκό κόλπο της ενορίας του Παρθενίου Αλιβερίου και εν όψει της παρελθούσης εορτής της Ανακομιδής του Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου η οποία τιμήθηκε και τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία όπου εψάλει και φέτος το Χριστός Ανέστη.

Στην Θεία Ευχαριστία ιερούργησε ο Πρωτοπρ Παύλος Κουντούρης εφημέριος της ενορίας με την συμμετοχή των ιεροψαλτών στην οποία συμμετείχαν και πολλοί πιστοί εκ της ευρύτερης περιοχής.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ακολούθησε η λιτανεία της εικόνος πέριξ του ιερού ναού και η αρτοκλασία.

Φωτογραφίες: Βασίλειος Πάττας – Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων