10/02/2022 11/02/2022 Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του ιερομάρτυρα επισκόπου Σεβάστειας Βλασίου του θαυματουργού στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Βλάσιο στο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ναυπλιέων Άρια. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Κατά τον εορταστικό εσπερινό έψαλλε ο πρωτοψάλτης και αντιδήμαρχος...
Ενορίες : Άγιος Βλάσιος Αρίας Δήμου Ναυπλιέων
10 Φεβρουαρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 2:53

Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Βλασίου στην Άρια Αργολίδας

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Βλασίου στην Άρια Αργολίδας

Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του ιερομάρτυρα επισκόπου Σεβάστειας Βλασίου του θαυματουργού στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Βλάσιο στο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ναυπλιέων Άρια.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Κατά τον εορταστικό εσπερινό έψαλλε ο πρωτοψάλτης και αντιδήμαρχος Ναυπλίου Κωνσταντίνος Ρούτουλας.

Να σημειωθεί πως το πανέμορφο αυτό εκκλησάκι βρίσκεται πάνω σε ένα λοφίσκο με θέα ολόκληρη την πόλη Ναυπλίου. Η λειτουργική ζωή του ναού μετρά πάνω από 150 χρόνια λειτουργίας χωρίς να είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία καθώς και ο κτήτορας του. Ο ναός πρόσφατα έχει εγκαινιαστεί.

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων