30/06/2021 30/06/2021 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το εσπέρας της Τετάρτης 30 Ιουνίου 2021 ο υπαίθριος Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο ομώνυμο περικαλέστατο ενοριακό παρεκλήσι του ιερού ναού Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου. Τον εσπερινό τέλεσαν ο Πρωτοπρ. Θεοφάνης Παπαγεωργίου εφημέριος ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας με τον Οικονόμο Κυριακό Κοκκάλα εφημέριο ιερού ναού...
Ενορίες : Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου
30 Ιουνίου, 2021 - 22:31

Πανηγυρικός Εσπερινός Εορτής των Αγίων Αναργύρων στην Αμάρυνθο

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός Εορτής των Αγίων Αναργύρων στην Αμάρυνθο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το εσπέρας της Τετάρτης 30 Ιουνίου 2021 ο υπαίθριος Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στο ομώνυμο περικαλέστατο ενοριακό παρεκλήσι του ιερού ναού Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου.

Τον εσπερινό τέλεσαν ο Πρωτοπρ. Θεοφάνης Παπαγεωργίου εφημέριος ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας με τον Οικονόμο Κυριακό Κοκκάλα εφημέριο ιερού ναού Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου. και τον εξ Αμαρύνθου καταγόμενο Διάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου π. Κωνσταντίνο Δέδε με την συμμετοχή των ιεροψαλτών.

Στην συνέχεια τελέσθηκε η Αρτοκλασία παρουσία των πιστών της ενορίας ισταμένων των υγειονομικών διατάξεων μεταξύ του οποίου παρισταμένου του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητος Αμαρύνθου κ. Κωνσταντίνου Ζαχαριά.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων