29/01/2019 29/01/2019 Με κάθε λαμπρότητα εορτάζεται η μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Αργολίδα στον ομώνυμο ιερό ναό στην Κάντια Ναυπλίου, τον μοναδικό σε όλη την περιοχή ,όπου τιμώνται όλως ιδιαιτέρως οι τρεις Άγιοι . Την παραμονή της εορτής Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός ιερουργούντος  την πρωτοπρεσβύτερου π. Δημοσθένη Γάτσιου. Ακολούθησε λιτάνευση της ιερής εικόνας...
Ενορίες : Τριών Ιεραρχών Κάντιας Ναυπλίου
29 Ιανουαρίου, 2019 - 22:03

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Τριών Ιεραρχών Κάντιας Ναυπλίου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Τριών Ιεραρχών Κάντιας Ναυπλίου

Με κάθε λαμπρότητα εορτάζεται η μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Αργολίδα στον ομώνυμο ιερό ναό στην Κάντια Ναυπλίου, τον μοναδικό σε όλη την περιοχή ,όπου τιμώνται όλως ιδιαιτέρως οι τρεις Άγιοι . Την παραμονή της εορτής Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός ιερουργούντος  την πρωτοπρεσβύτερου π. Δημοσθένη Γάτσιου. Ακολούθησε λιτάνευση της ιερής εικόνας προς ευλογία των κατοίκων της περιοχής. Στο τέλος του πανηγυρικού εσπερινού ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Αναστάσιος Ράπτης ευχαρίστησε, τους Ιερείς τις πολιτικές αρχές του τόπου καθώς και τους πιστούς  που τίμησαν τους τρεις Ιεράρχες. Κέρασμα σε όλους πρόσφερε ο εξωραϊστικός και μορφωτικός  σύλλογος Κάντιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων