26/04/2022 26/04/2022 Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην ομώνυμη ενορία του Παπάγου. Στον Εσπερινό της Αγάπης χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος ενώ ανήμερα της εορτής του συλλείτουργου που τελέστηκε προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης. Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Γιαννιός,...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Παπάγου
26 Απριλίου, 2022 - 8:27

Πανηγύρισε η ενορία του Αγίου Γεωργίου Παπάγου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η ενορία του Αγίου Γεωργίου Παπάγου

Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην ομώνυμη ενορία του Παπάγου.

Στον Εσπερινό της Αγάπης χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος ενώ ανήμερα της εορτής του συλλείτουργου που τελέστηκε προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Γιαννιός, ευχαρίστησε για την παρουσία τους τόσο τον Θεοφιλέστατο κατά τον Εσπερινό όσο και τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής για την παρουσία τους στην πανήγυρη, ζητώντας να μεταφέρουν τις ευχές των κληρικών και των ενοριτών προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Ο Εσπερινός της Αγάπης και η Θεία Λειτουργία μεταδόθηκαν απευθείας από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV ενώ έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Γεώργιου Κωνσταντίνου.

 

Φωτογραφίες: Μανώλης Δημελλάς 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων