26/10/2020 26/10/2020 Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βαλμάδας Βάλτου. Πέρα απο τους ελάχιστους εναπομείναντες κατοίκους του χωριού κατά τους χειμερινούς μήνες παρευρέθηκαν και Βαλμαδιώτες που κατοικούν σε γειτονικά χωριά και οικισμούς αλλά και πιστοί από τις γύρω περιοχές.  Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν οι ιερείς π. Στάθης...
Ενορίες : Άγιος Δημήτριος Βαλμάδας Βάλτου
26 Οκτωβρίου, 2020 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2020 - 19:16

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Βαλμάδας Βάλτου

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Βαλμάδας Βάλτου

Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βαλμάδας Βάλτου. Πέρα απο τους ελάχιστους εναπομείναντες κατοίκους του χωριού κατά τους χειμερινούς μήνες παρευρέθηκαν και Βαλμαδιώτες που κατοικούν σε γειτονικά χωριά και οικισμούς αλλά και πιστοί από τις γύρω περιοχές. 

Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν οι ιερείς π. Στάθης Καραδήμας και π. Ηλίας Μανιφάβας. Μετά το τέλος της Ακολουθίας προσφέρθηκε άρτος, γλυκίσματα και νερό.

Ο Άγιος Δημήτριος είναι ο προστάτης του χωριού.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

πηγή: valmada.blogspot.com.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων