11/06/2021 11/06/2021 Πανηγύρισε ο Ιερός Ενοριακός Ναός Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής, την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021. Την Τετάρτη 9 Ιουνίου ε.ε. τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Επιχωρίου Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικολάου. Ανήμερα της εορτής της ” Αναλήψεως του Κυρίου ” στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, τον Θείο λόγο κήρυξε, ο...
Ενορίες : Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας
11 Ιουνίου, 2021 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2021 - 14:58

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής

Πανηγύρισε ο Ιερός Ενοριακός Ναός Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής, την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021.

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου ε.ε. τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Επιχωρίου Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικολάου.

Ανήμερα της εορτής της ” Αναλήψεως του Κυρίου ” στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, τον Θείο λόγο κήρυξε, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιγνάτιος Καρακάσης.

Το απόγευμα της Πέμπτης 10 Ιουνίου ε.ε. μετά τέλος του Μεθέορτου Εσπερινού & της Ι. Παρακλήσεως, κλήρος και λαός γονάτισαν, και ο π. Γρηγόριος Λευθεριώτης, ανέγνωσε την προσευχή, για την άρση της πανδημικής νόσου του κορονοϊού ( Covid – 19 ), που συνέταξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων