08/11/2021 09/11/2021 Την ετήσιο εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των επουρανίων δυνάμεων ασωμάτων εόρτασε με τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων ο φερώνυμος κοιμητηριάκος ιερός ναός στην Ερέτρια όπου την παραμονή της εορτής, Κυριακή 7 Νοεμβρίου, το απόγευμα τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός. Την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πρωτοπρ Θεοφάνους...
Ενορίες : Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερέτριας
08 Νοεμβρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2021 - 2:27

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Ερέτρια

Την ετήσιο εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των επουρανίων δυνάμεων ασωμάτων εόρτασε με τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων ο φερώνυμος κοιμητηριάκος ιερός ναός στην Ερέτρια όπου την παραμονή της εορτής, Κυριακή 7 Νοεμβρίου, το απόγευμα τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός.

Την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πρωτοπρ Θεοφάνους Παπαγεωργίου εφημερίου Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου με την συμμετοχή των ιεροψαλτών και των πιστών που τίμησαν την εορτή μεταξύ των οποίων παρέστησαν ο Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος με τους Αντιδημάρχους κ. Ευάγγελλο Τσώκο και την Ιατρό κ. Παναγιώτα Μπούγα – Μπαραμπούτη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η λιτανεία της εικόνος πέριξ του ιερού ναού και ιερό τρισάγιο υπερ αναπαύσεως των κεκοιμημένων.

 

Φωτογραφίες: Ηρακλής Κοκκάλας – Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων