07/09/2022 08/09/2022 Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει το εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και κατ’ αυτήν την ημέρα όρισε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως να εορτάζει το παρεκκλήσιο των Αρχαγγέλων που βρίσκεται έξω από το αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» της ομώνυμης πόλης. Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το απόγευμα τελέσθηκε στο εορτάζον παρεκκλήσιο των Αρχαγγέλων Πανηγυρικός Εσπερινός...
Ενορίες : Κοίμηση Θεοτόκου Απαλού Αλεξανδρουπόλεως
07 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 2:09

Πανηγύρισε το παρεκκλήσι των Αρχαγγέλων στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το παρεκκλήσι των Αρχαγγέλων στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία μας εορτάζει το εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και κατ’ αυτήν την ημέρα όρισε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως να εορτάζει το παρεκκλήσιο των Αρχαγγέλων που βρίσκεται έξω από το αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» της ομώνυμης πόλης.

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το απόγευμα τελέσθηκε στο εορτάζον παρεκκλήσιο των Αρχαγγέλων Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία. Το πρωί της Τρίτης η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον ενοριακό ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Απαλού, όπου και υπάγεται το παρεκκλήσιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων