06/09/2021 06/09/2021 Τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα “ΙΘ’ Πανάγια Δημήτρια” που θα πραγματοποιηθούν από 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και 28 Οκτωβρίου 2021, με αφορμή την εορτή του Γενέσιου της Θεοτόκου, ετοιμάζεται να ξεκινήσει η ενορία του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στον Βύρωνα. Στον Ιερό Ναό όπου βρίσκεται η Εικόνα της Παναγίας όπου εδώ και έναν χρόνο δακρυρροεί. Γεγονός...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Νέας Ελεβετίας Βύρωνος
06 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 10:40

Πανηγυρίζει η Παναγία που δακρύζει στον Βύρωνα

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η Παναγία που δακρύζει στον Βύρωνα

Τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα “ΙΘ’ Πανάγια Δημήτρια” που θα πραγματοποιηθούν από 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και 28 Οκτωβρίου 2021, με αφορμή την εορτή του Γενέσιου της Θεοτόκου, ετοιμάζεται να ξεκινήσει η ενορία του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στον Βύρωνα. Στον Ιερό Ναό όπου βρίσκεται η Εικόνα της Παναγίας όπου εδώ και έναν χρόνο δακρυρροεί.

Γεγονός είναι ότι φέτος στις 8 Σεπτεμβρίου 2021 ολοκληρώνεται ένα έτος από την ημέρα που η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορητρίας, που βρίσκεται εντός του ναού του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, άρχισε να δακρυρροεί.Ένα χρόνο τώρα, η ιερά Δακρυρροή συνεχίζεται ενώ ενισχύεται από τη Μυροβλυσία, η οποία εμφανίστηκε την Μεγάλη Τετάρτη την ώρα που τελούνταν το Ιερό Ευχέλαιο και μέχρι σήμερα, ο πιστός λαός του Θεού προστρέχει για να λυτρωθεί, να παρακαλέσει ή και για να ευχαριστήσει τη Μητέρα του Θεού, για τις πολλές ευεργεσίες Της.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων