23/07/2021 24/07/2021 Η Ιερά Πανήγυρις της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδας, θα λάβει χώρα στον ομώνυμο Ιερό Ναό, Παλαιοχριστιανική Βασιλική, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 7:30μ.μ. ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, ο οποίος και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Παρακολουθείστε ΕΔΩ  ώρα 11μ.μ. ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ώρα 1:30π.μ. Πέρας Ιεράς...
Ενορίες : Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδας
23 Ιουλίου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2021 - 0:45

Πανηγυρίζει η Πολιούχος Χαλκίδος Αγία Παρασκευή

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η Πολιούχος Χαλκίδος Αγία Παρασκευή

Η Ιερά Πανήγυρις της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδας, θα λάβει χώρα στον ομώνυμο Ιερό Ναό, Παλαιοχριστιανική Βασιλική, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

ώρα 7:30μ.μ. ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, ο οποίος και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ 

ώρα 11μ.μ. ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

ώρα 1:30π.μ. Πέρας Ιεράς Αγρυπνίας

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

ώρα 7π.μ. ΟΡΘΡΟΣ, χοροστατούντος του Επισκόπου Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ-Αρχιγραμματέως της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

ώρα 8:30π.μ. ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ

ώρα 7μ.μ. Εσπερινός και Ιερά Παράκληση μετά των Χαιρετισμών στην Αγία Παρασκευή

 

Οι ιερές Ακολουθίες της Πανηγύρεως θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος (89,5fm και https://ecclesiaradio.gr/) και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος (97,7fm και https://www.youtube.com/channel/UC2c2I8iUUihNqCjYnwSdhng/videos)

Καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί, όπως προσέλθουν και λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Αγίας και εφιστάται προς όλους η προσοχή και η τήρηση των προβλεπομένων μέτρων προς αποφυγή διασποράς του νέου κορωνοϊού (Covid-19).

*Από 21 έως και 31 Ιουλίου, τα πρωινά και ώρα 7π.μ. θα τελείται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ενώ κάθε απόγευμα στις 7μ.μ. ο Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Αγία Παρασκευή

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων