05/05/2019 05/05/2019 Στις 7 και 8 Μαίου ημέρες Tρίτη και Τετάρτη πανηγυρίζει Ιερός Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Νέων Σεπολίων τη μνήμη του Προστάτου Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής: Παραμονή εορτής Κυριακή 7/5, ώρα 7 το απόγευμα θα ψαλλεί Πανηγυρικός Εσπερινός. Ημέρα Εορτής Δευτέρα 8/5 ώρα 7 το πρωί θα ψαλλεί ό...
Ενορίες : Ιερός Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Νέων Σεπολίων
05 Μαΐου, 2019 - 21:14

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου Νέων Σεπολίων

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου Νέων Σεπολίων

Στις 7 και 8 Μαίου ημέρες Tρίτη και Τετάρτη πανηγυρίζει Ιερός Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Νέων Σεπολίων τη μνήμη του Προστάτου Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής: Παραμονή εορτής Κυριακή 7/5, ώρα 7 το απόγευμα θα ψαλλεί Πανηγυρικός Εσπερινός. Ημέρα Εορτής Δευτέρα 8/5 ώρα 7 το πρωί θα ψαλλεί ό Ορθρος και θα ακολουθήσει η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ.Μητροπολίτου Περιστερίου κ.Κλήμεντος

Το απόγευμα της εορτής στις 6 θα ψαλλεί ο Εσπερινός και θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου χοροστατούντος και προεξάρχοντος του του Σεβ. Μητροπολίτου Περιστερίου κ.Κλήμεντος. Κατόπιν θα ψαλλεί η Παράκληση Ώρα 9.30-12 το βράδυ θα τελεσθεί Αγρυπνία.

Συγκοινωνία : από Αθήνα πλατεία Λαυρίου το Λεωφορείο Αγ.Φανουρίου- 732, στάση Αγιος Ιωάννης.

Από πλατεία Αττικής, λεοφωρείο αρ.891, στάση εφορία

Από Πειραιά, Λεωφορείο Πειραιάς-Αγία Παρασκευή – 420 ( μέσω κηφισού) στάση Ροσινιόλ.

Μετρό στάση Αγ.Αντώνιος και μετά το τοπικό λεωφορείο αρ.100

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων