27/05/2023 27/05/2023 Με αφορμή τις επικείμενες Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, από χθες και καθ’ όλη τη διάρκεια των Εξετάσεων, στις Θείες Λειτουργίες, που θα τελούνται καθημερινά, θα μνημονεύοντα τα ονόματα των υποψηφίων φοιτητών προς ενδυνάμωση και φωτισμό αλλά και επιτυχία στη δοκιμασία την οποία καλούνται να συμμετάσχουν. Ιδιαιτέρως τη Δευτέρα...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος
27 Μαΐου, 2023 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2023 - 10:56

Παράκληση για τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Διαδώστε:
Παράκληση για τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Με αφορμή τις επικείμενες Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, από χθες και καθ’ όλη τη διάρκεια των Εξετάσεων, στις Θείες Λειτουργίες, που θα τελούνται καθημερινά, θα μνημονεύοντα τα ονόματα των υποψηφίων φοιτητών προς ενδυνάμωση και φωτισμό αλλά και επιτυχία στη δοκιμασία την οποία καλούνται να συμμετάσχουν.

Ιδιαιτέρως τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 7:00 το απόγευμα στην Ιερά Παράκληση που θα τελεστεί ενώπιον της Θαυματουργού Ιεράς Μυροβλυζούσης Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας της Δακρυρροούσης, η οποία θα είναι αφιερωμένη σε όλους τους Υποψηφίους, θα μνημονευθούν όλα τα ονόματα των Υποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023.

Ο Ιερός Ναός παραμένει ανοικτός καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων