24/10/2021 24/10/2021 Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου εσπέρας εν όψει της προλαβούσης εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, στο πλαίσιο των Λατρευτικών ακολουθιών τελέσθηκε με τις υγειονομικές διατάξεις στον φερώνυμο ναό στο Κάδι Κονιστρών η ιερά παράκληση στον Άγιο Δημήτριο. Στη συνεχεία τελέσθηκε η ακολουθία του ιερού Ευχελαίου από τον Οικονόμο π. Αριστείδη Ρούσσο εφημέριο ενορίας Διρρευμάτων, με την...
Ενορίες : Άγιος Δημήτριος Κάδδι - Κονιστρών
24 Οκτωβρίου, 2021 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2021 - 22:32

Παράκληση και Ιερό Ευχέλαιο στο Ναό Αγίου Δημητρίου Καδίου Κονιστρών

Διαδώστε:
Παράκληση και Ιερό Ευχέλαιο στο Ναό Αγίου Δημητρίου Καδίου Κονιστρών

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου εσπέρας εν όψει της προλαβούσης εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, στο πλαίσιο των Λατρευτικών ακολουθιών τελέσθηκε με τις υγειονομικές διατάξεις στον φερώνυμο ναό στο Κάδι Κονιστρών η ιερά παράκληση στον Άγιο Δημήτριο.

Στη συνεχεία τελέσθηκε η ακολουθία του ιερού Ευχελαίου από τον Οικονόμο π. Αριστείδη Ρούσσο εφημέριο ενορίας Διρρευμάτων, με την συμμετοχή του Διακόνου Στυλιανού Πεταχτή, ο οποίος προετοίμασε την άψογη ευπρέπεια του ιερού ναού της γενετείρας του για την διεξαγωγή της προλαβούσης λαμπράς εορτής.

Παρών έδωσαν οι πιστοί της ενορίας οποίοι προσήλθαν με τάξη ώστε να συμμετέχουν στο ιερό Ευχέλαιο.

Φωτογραφίες – Κείμενο: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων