15/09/2021 15/09/2021 Το απόγευμα της Τρίτης, 14ης Σεπτεμβρίου 2021, εψάλησαν στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου οι Χαιρετισμοί προς τον Ζωοποιό Σταυρό. Ο Τίμιος Σταυρός, το ιερότερο σύμβολο της Ορθοδοξίας, αποτελεί το σύμβολο της δόξας και της νίκης πάνω στο οποίο ο Κύριος Ιησούς Χριστός υπέγραψε με το αίμα Του την ελευθερία του ανθρώπινου γένους από τα...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 21:36

Παραλίμνι: “Χαίρε Σταυρέ, οικουμένης φύλαξ”

Διαδώστε:
Παραλίμνι: “Χαίρε Σταυρέ, οικουμένης φύλαξ”

Το απόγευμα της Τρίτης, 14ης Σεπτεμβρίου 2021, εψάλησαν στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου οι Χαιρετισμοί προς τον Ζωοποιό Σταυρό.

Ο Τίμιος Σταυρός, το ιερότερο σύμβολο της Ορθοδοξίας, αποτελεί το σύμβολο της δόξας και της νίκης πάνω στο οποίο ο Κύριος Ιησούς Χριστός υπέγραψε με το αίμα Του την ελευθερία του ανθρώπινου γένους από τα δεσμά της αμαρτίας και του θανάτου.

Ο Ζωοποιός Σταυρός διδάσκει τα αιώνια μηνύματα της αληθινής αγάπης προς τον Θεό και προς τον άνθρωπο, της άντλησης δύναμης για τον δύσκολο αγώνα της σωτηρίας, της θυσίας, της ταπείνωσης και της ελπίδας της Αναστάσεως, στην οποία προσβλέπουν όλοι οι Χριστιανοί.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων