02/04/2019 02/04/2019 Ένα μικρό βιβλίο με μεγάλη όμως σημασία για την αναγέννηση των προβαπτισματικών ακολουθιών στη ζωή των ανθρώπων, δημιουργήθηκε με σκοπό τη σωστή ενημέρωση των γονέων και κυρίως της γυναίκας για τις πρώτες σαράντα ημέρες μετά τον τοκετό. Ένα βιβλίο που αγκαλιάζει τη λεχώνα και την ενημερώνει αναλυτικά και με απλό τρόπο για το τι προσφέρει...
Ενορίες : Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού
02 Απριλίου, 2019 - 16:18

Παρουσίαση βιβλίου: “Φύλαξον ταύτην και το παρόν νήπιον”

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου: “Φύλαξον ταύτην και το παρόν νήπιον”

Ένα μικρό βιβλίο με μεγάλη όμως σημασία για την αναγέννηση των προβαπτισματικών ακολουθιών στη ζωή των ανθρώπων, δημιουργήθηκε με σκοπό τη σωστή ενημέρωση των γονέων και κυρίως της γυναίκας για τις πρώτες σαράντα ημέρες μετά τον τοκετό. Ένα βιβλίο που αγκαλιάζει τη λεχώνα και την ενημερώνει αναλυτικά και με απλό τρόπο για το τι προσφέρει η Εκκλησία σε εκείνην και το μωρό της τις πρώτες σαράντα ημέρες. Ένα βιβλίο που φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν ισχυρό πνευματικό δεσμό αγάπης μεταξύ των ιερέων και των γονέων σε αυτήν την σπουδαία, ευαίσθητη και γλυκιά περίοδο μετά τη γέννα. Το βιβλίο περιέχει ειδικές προσευχές για την περίοδο της εγκυμοσύνης από την υμνογράφο Γερόντισσα Ισιδώρα, καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Ιεροθέου Μεγάρων. Το βιβλίο, που φέρει τον τίτλο: “Φύλαξον ταύτην και το παρόν νήπιον” είναι γραμμένο από τον π. Γεώργιο Χριστοδούλου και θα παρουσιαστεί την Κυριακή 7 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων