13/12/2019 13/12/2019 Μετά την επταήμερη παραμονή των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Ματρώνης της Αομμάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος, έφτασε και η ημέρα της αναχωρήσεως τους. Το απόγευμα της Πέμπτης 12/12/2019, ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αρχιμ. Γρηγόριος Πάτρας, μαζι με προσκυνητές της ενορίας, συνόδευσαν με πούλμαν τα Άγια Λείψανα στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας,...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος
13 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2019 - 21:19

ΠΕΡΑΜΑ: Αποχαιρετώντας την Αγία Ματρώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΠΕΡΑΜΑ: Αποχαιρετώντας την Αγία Ματρώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την επταήμερη παραμονή των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Ματρώνης της Αομμάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος, έφτασε και η ημέρα της αναχωρήσεως τους.

Το απόγευμα της Πέμπτης 12/12/2019, ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αρχιμ. Γρηγόριος Πάτρας, μαζι με προσκυνητές της ενορίας, συνόδευσαν με πούλμαν τα Άγια Λείψανα στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας, όπου και φυλάσσονται.

Στο προαύλιο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, υποδέχτηκαν τα Άγια Λείψανα, ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Κολυβάς προσμονάριος των Ι. Λειψάνων της Αγίας Ματρώνης, μαζί με εφημέριους του Ιερού Ναού.

Εν συνεχεία, έγινε δέησις στην Αγία Ματρώνα και ακολούθησε κέρασμα προς όλους τους προσκυνητές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων