13/09/2020 13/09/2020 Εκφράζοντας την απέραντη ευγνωμοσύνη του για την πληθώρα των βασιλικών που έλαβε σήμερα στην εκκλησία, όπου είναι προϊστάμενος, ο π. Σεραφείμ Κονίδης έκανε ένα μίνι φωτογραφικό αφιέρωμα σε όσους έσπευσαν και φέτος να δωρίσουν τους βασιλικούς τους ενόψει της αυριανής εορτής! «Πλημμύρισε από βασιλικούς ο Ναός της Φανερωμένης μας, για την μεγάλη αυριανή Εορτή της...
Ενορίες : Παναγία Φανερωμένη Ζακύνθου
13 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2020 - 22:16

Πλημμύρισε από βασιλικούς ο Ναός της Φανερωμένης στη Ζάκυνθο

Διαδώστε:
Πλημμύρισε από βασιλικούς ο Ναός της Φανερωμένης στη Ζάκυνθο

Εκφράζοντας την απέραντη ευγνωμοσύνη του για την πληθώρα των βασιλικών που έλαβε σήμερα στην εκκλησία, όπου είναι προϊστάμενος, ο π. Σεραφείμ Κονίδης έκανε ένα μίνι φωτογραφικό αφιέρωμα σε όσους έσπευσαν και φέτος να δωρίσουν τους βασιλικούς τους ενόψει της αυριανής εορτής!

«Πλημμύρισε από βασιλικούς ο Ναός της Φανερωμένης μας, για την μεγάλη αυριανή Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Ευχαριστούμε όλους. Αύριο με το καλό!», έγραψε ο π. Σεραφείμ στο facebook.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων