05/04/2019 05/04/2019 Συναυλία με τίτλο «Πορευόμενος προς το Πάθος” θα λάβει χώρα στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής Μητρόπολης, “Η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου και το Μουσικό Σχολείο Ιλίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τη συναυλία με τίτλο «Πορευόμενος προς το Πάθος». Συμμετέχουν τα Μουσικά Σύνολα Αιγαίου...
Ενορίες : ιερός ναός Αγίας Βαρβάρας Ιλίου
05 Απριλίου, 2019 - 22:39

“Πορευόμενος προς το Πάθος”, επίκαιρη συναυλία στο Ίλιον

Διαδώστε:
“Πορευόμενος προς το Πάθος”, επίκαιρη συναυλία στο Ίλιον

Συναυλία με τίτλο «Πορευόμενος προς το Πάθος” θα λάβει χώρα στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής Μητρόπολης,Η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου και το Μουσικό Σχολείο Ιλίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τη συναυλία με τίτλο «Πορευόμενος προς το Πάθος». Συμμετέχουν τα Μουσικά Σύνολα Αιγαίου και Ρωμιών Συνθετών της Πόλης. Τραγουδούν και ψάλλουν τα παιδιά της χορωδίας της Β΄ Γυμνασίου. Η συναυλία θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου, την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στις 19:30″.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων