08/06/2020 08/06/2020 Έχουμε την πνοή που φύσηξε στις ψυχές των Αποστόλων κατά την ημέρα της Πεντηκοστής με την έλευση του Αγίου Πνεύματος; Ο Θεός έχει ποικίλους τρόπους να πλησιάζει τον άνθρωπο. Το Πανάγιο Πνεύμα τον καθαίρει από τα πταίσματά του και τον θεοποιεί. Εμείς είμαστε αντάξιοι της χάρης; Πώς την ελκύουμε και πώς την διώχνουμε; Ποια είναι...
Ενορίες : Άγιος Νικόλαος Φιλοπάππου
08 Ιουνίου, 2020 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2020 - 18:04

Πώς ελκύουμε και πώς διώχνουμε τη χάρη του Αγίου Πνεύματος

Διαδώστε:
Πώς ελκύουμε και πώς διώχνουμε τη χάρη του Αγίου Πνεύματος

Έχουμε την πνοή που φύσηξε στις ψυχές των Αποστόλων κατά την ημέρα της Πεντηκοστής με την έλευση του Αγίου Πνεύματος; Ο Θεός έχει ποικίλους τρόπους να πλησιάζει τον άνθρωπο. Το Πανάγιο Πνεύμα τον καθαίρει από τα πταίσματά του και τον θεοποιεί. Εμείς είμαστε αντάξιοι της χάρης; Πώς την ελκύουμε και πώς την διώχνουμε; Ποια είναι εν τέλει η γλώσσα του Αγίου Πνεύματος; Σε αυτά τα ερωτήματα και σε πολλά άλλα απαντά στο κήρυγμά του στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου ο π. Γεώργιος Σχοινάς, ο οποίος αναφέρεται και στο θαυμαστό περιστατικό της επίδρασης του Αγίου Πνεύματος στον Άγιο Παϊσιο.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων