30/12/2021 30/12/2021 Τη μνήμη του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ, εορτάζει η τοπική Εκκλησία της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού στο ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Βόλου, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου. Λόγω των υγειονομικών μέτρων, όλες οι ιερές Ακολουθίες θα τελεστούν εντός του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Βόλου. Την Πρωτοχρονιά (Σάββατο 1/1) στις 4.30 μ.μ., στον...
Ενορίες : Άγιος Βασίλειος Βόλου
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 20:15

Πρόγραμμα Ακολουθιών εορτής Οσίου Σεραφείμ Σάρωφ στον Άγιο Βασίλειο Βόλου

Διαδώστε:
Πρόγραμμα Ακολουθιών εορτής Οσίου Σεραφείμ Σάρωφ στον Άγιο Βασίλειο Βόλου

Τη μνήμη του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ, εορτάζει η τοπική Εκκλησία της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού στο ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Βόλου, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, όλες οι ιερές Ακολουθίες θα τελεστούν εντός του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Βόλου.

Την Πρωτοχρονιά (Σάββατο 1/1) στις 4.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου, θα ψαλεί η Παράκληση του Μεγάλου Βασιλείου και θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, επί τη μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

Ανήμερα της εορτής (Κυριακή 2/1), θα τελεστεί το πρωί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις 5.00 μ.μ. η Ιερά Παράκληση του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων