11/11/2022 11/11/2022 Την έλευση Τιμίας Κάρας της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας της Θαυματουργού, θα τιμήσει ο Ιερός Ενοριακός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης. Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μαρίνας στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού. Στη συνέχεια θα τελεσθεί Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωροπού και Μαραθώνος...
Ενορίες : Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης
11 Νοεμβρίου, 2022 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2022 - 12:40

Πρόγραμμα έλευσης της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μαρίνας της Θαυματουργού στην Λυκόβρυση

Διαδώστε:
Πρόγραμμα έλευσης της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μαρίνας της Θαυματουργού στην Λυκόβρυση

Την έλευση Τιμίας Κάρας της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας της Θαυματουργού, θα τιμήσει ο Ιερός Ενοριακός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μαρίνας στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού.

Στη συνέχεια θα τελεσθεί Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωροπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, θα γίνει η αναχώρηση της Αγίας Κάρας για την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καμπών.

Ο Ιερός Ναός από την 16 του μηνός έως τις 22 του μηνός θα παραμείνει ανοικτός όλη την εβδομάδα από τις 7.30 έως τις 20.00.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων