14/07/2021 14/07/2021 Τη μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης εορτάζει, κατά το διήμερο 16 και 17 Ιουλίου 2021, ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Νέας Φιλαδελφείας, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:  Παραμονή της Εορτής 16η Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ.: Υποδοχή της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου εκ Σμύρνης Μικράς Ασίας, Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία 9.30μ.μ. – 12.30π.μ....
Ενορίες : Αγίας Μαρίνης Νέας Φιλαδελφείας
14 Ιουλίου, 2021 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2021 - 12:29

Πρόγραμμα πανηγύρεως Αγίας Μαρίνας Νέας Φιλαδελφείας

Διαδώστε:
Πρόγραμμα πανηγύρεως Αγίας Μαρίνας Νέας Φιλαδελφείας

Τη μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης εορτάζει, κατά το διήμερο 16 και 17 Ιουλίου 2021, ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης Νέας Φιλαδελφείας, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα: 

Παραμονή της Εορτής

16η Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ.: Υποδοχή της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου εκ Σμύρνης Μικράς Ασίας, Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία 9.30μ.μ. – 12.30π.μ. Ιερά Αγρυπνία υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Επιφανίου.

Ανήμερα της Εορτής
17η Ιουλίου, και ώρα 7 π.μ. θα ψαλή ο Όρθρος και εν συνεχεία η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας και ώρα 7:30 μ.μ. θα ψαλή ο Μεθέορτος πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας. Ακολούθως, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Γοργοϋπήκοο και την Αγία Μαρίνα.

Οι Ιερείς του ναού και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τονίζουν ότι η παρουσία και συμμετοχή στις ως άνω Ιερές Ακολουθίες θα είναι πρόξενος ιδιαίτερης χαράς και τιμής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων