16/05/2023 16/05/2023 Μαθητές από την Β΄ τάξη του 2ου Λυκείου Ναυπλίου βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου στο Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Οι μαθητές στα πλαίσια του προγράμματος εθελοντισμού που υλοποιεί το σχολείο συγκέντρωσαν τρόφιμα και βοήθησαν στην παρασκευή του φαγητού ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια τους και στην Ιματιοθήκη της Αγάπης που λειτουργεί...
Ενορίες : Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου
16 Μαΐου, 2023 - 10:43

Προσφορά μαθητών του 2ου Λυκείου Ναυπλίου στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

Διαδώστε:
Προσφορά μαθητών του 2ου Λυκείου Ναυπλίου στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

Μαθητές από την Β΄ τάξη του 2ου Λυκείου Ναυπλίου βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου στο Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Οι μαθητές στα πλαίσια του προγράμματος εθελοντισμού που υλοποιεί το σχολείο συγκέντρωσαν τρόφιμα και βοήθησαν στην παρασκευή του φαγητού ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια τους και στην Ιματιοθήκη της Αγάπης που λειτουργεί στον ίδιο χώρο.

Οι μαθητές και οι συνοδοί τους ξεναγήθηκαν από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας π. Ελευθέριος Μίχο στο Εκκλησιαστικό Μουσείο του Ναού και ενημερώθηκαν για τα ιστορικά εκθέματα.

Η δράση έκλεισε με κέρασμα από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ναού.

 

Φωτογραφίες: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων