22/03/2020 22/03/2020 Δημόσια ευχαριστεί ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για την προσφορά του στο Φιλόπτωχο Ταμείο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΠΑΤ. Η προσφορά ήταν πίστωση 5.000 € για την αγορά τροφίμων για το συσσίτιο της ενορίας.  Διαβάστε το Δελτίο Τύπου: Με αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων ,...
22 Μαρτίου, 2020 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2020 - 14:00

Προσφορά στο συσσίτιο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Διαδώστε:
Προσφορά στο συσσίτιο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Δημόσια ευχαριστεί ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για την προσφορά του στο Φιλόπτωχο Ταμείο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΠΑΤ. Η προσφορά ήταν πίστωση 5.000 € για την αγορά τροφίμων για το συσσίτιο της ενορίας. 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

Με αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων , αποφάσισε ομόφωνα την διάθεση πίστωσης, 5.000 € για την αγορά τροφίμων από τον οργανισμό προς το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου,όπου πολλοί συνάνθρωποί μας προσφεύγουν για την καθημερινή τους τροφή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, εκτιμώντας την ευγενή αυτή κίνηση αλληλεγγύης κατά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ενίσχυση της προσπάθειάς μας ,τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρο,την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κα Μαρία Ράλλη αλλά και κάθε ένα ξεχωριστά μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να ενισχύει όλους μας και σύντομα να ξεπεράσουμε αλώβητοι αυτή την κρίση.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Συσσιτίου

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων