28/05/2019 28/05/2019 Μία εξαιρετική ταινία για το μεγάλο γεγονός που σημάδεψε το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και αποτυπώθηκε με αίμα και καημό στις καρδιές του Γένους των Ελλήνων, την άλωση της Κωνσταντινούπολης θα προβληθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου, ημέρα της επετείου της Αλώσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς. Η ταινία θα προβληθεί αμέσως μετά την τέλεση του...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς
28 Μαΐου, 2019 - 22:25

Προβολή ταινίας για την Άλωση της Πόλης σε ναό της Αθήνας

Διαδώστε:
Προβολή ταινίας για την Άλωση της Πόλης σε ναό της Αθήνας

Μία εξαιρετική ταινία για το μεγάλο γεγονός που σημάδεψε το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και αποτυπώθηκε με αίμα και καημό στις καρδιές του Γένους των Ελλήνων, την άλωση της Κωνσταντινούπολης θα προβληθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου, ημέρα της επετείου της Αλώσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς.

Η ταινία θα προβληθεί αμέσως μετά την τέλεση του Ιερού Ευχελαίου στην αίθουσα της εκκλησίας. Το Ευχέλαιο θα αρχίσει στις 7.30 το απόγευμα και η ταινία γύρω στις 8.15 μ.μ. και θα διαρκέσει μία ώρα. Κατά τη διάρκεια της ταινίας θα προσφερθούν κεράσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων