11/04/2019 11/04/2019 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Καλλιπόλεως κάθε Σάββατο της Μ. Τεσσαρακοστής έως το Σάββατο του Λαζάρου, μετά τον Εσπερινό, γίνεται προβολή σειράς ντοκιμαντέρ για το βίο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και τίθενται σε προσκύνηση ιερά λείψανα του Αγίου Βλασίου του Ακαρνάνος και των Οσιομαρτύρων της Μονής του Αγίου Θεοδοσίου Κοινοβιάρχου. Η Θεία Λειτουργία των...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Νείλου Καλλιπόλεως
11 Απριλίου, 2019 - 22:24
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2019 - 21:56

Προβολή ταινίας για τον Άγιο Παΐσιο σε Ναό του Πειραιά

Διαδώστε:
Προβολή ταινίας για τον Άγιο Παΐσιο σε Ναό του Πειραιά

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Καλλιπόλεως κάθε Σάββατο της Μ. Τεσσαρακοστής έως το Σάββατο του Λαζάρου, μετά τον Εσπερινό, γίνεται προβολή σειράς ντοκιμαντέρ για το βίο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και τίθενται σε προσκύνηση ιερά λείψανα του Αγίου Βλασίου του Ακαρνάνος και των Οσιομαρτύρων της Μονής του Αγίου Θεοδοσίου Κοινοβιάρχου. Η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων τελείται στους Ιερούς Ναούς Αγίας Τριάδος και Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς κάθε Τετάρτη και Παρασκευή της Μ. Τεσσαρακοστής το πρωί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων