25/02/2019 25/02/2019 Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι κατά το Σάββατο 2 Μαρτίου είναι το Ψυχοσάββατο των Απόκρεω, κατά το οποίο η Αγία μας Εκκλησία εύχεται υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών. Την Παρασκευή 1 Μαρτίου, το απόγευμα, και ώρα 17:00, εις τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης, θα τελεσθεί η ακολουθία του...
Ενορίες : Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:07

Ψυχοσάββατο στη Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης

Διαδώστε:
Ψυχοσάββατο στη Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι κατά το Σάββατο 2 Μαρτίου είναι το Ψυχοσάββατο των Απόκρεω, κατά το οποίο η Αγία μας Εκκλησία εύχεται υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου, το απόγευμα, και ώρα 17:00, εις τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης, θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού μετά του νεκρωσίμου Κανόνος της Παννυχίδος, κατά το Τυπικό της ημέρας και εν συνεχεία το Τρισάγιον υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, το πρωί, και ώρα 7:30, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας θα ψαλλεί το Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων