26/02/2022 27/02/2022 Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, είναι το Ψυχοσάββατο, το οποίο είναι αφιερωμένο στις ψυχές που έχουν εγκαταλείψει τα επίγεια. Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης / Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) Στην Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας, όπου αρκετοί ήταν οι πιστοί που έφεραν...
Ενορίες : Της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης
26 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2022 - 0:41

Ψυχοσάββατο στην Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Ψυχοσάββατο στην Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, είναι το Ψυχοσάββατο, το οποίο είναι αφιερωμένο στις ψυχές που έχουν εγκαταλείψει τα επίγεια.

  • Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης / Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr)

Στην Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας, όπου αρκετοί ήταν οι πιστοί που έφεραν τα κόλλυβα και τα ονόματα των κεκοιμημένων συγγενών τους ώστε να γίνει το μνημόσυνο.

Πριν την απόλυση της Λειτουργίας, οι ιερείς του ναού αρχιμ. Ειρηναίος Βογιατζής, Πρωτ. Παλαιολόγος Μάνος και ο ιεροδιάκονος Αλέξανδρος Νικολόγιου, τέλεσαν τα μνημόσυνα υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων αδελφών μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων