06/03/2021 06/03/2021 Με βάση των υγειονομικών διατάξεων όπως προβλέπεται τελέσθηκε το εσπέρας της Παρασκευής ο εσπερινός και η επιμνημόσυνος δέησις των κεκοιμημένων στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας. Σήμερα το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των κεκοιμημένων επ’ ελπίδι ζωής αναστάσεως ευσεβων και ορθοδόξων χριστιανών. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του ιερού...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Ερέτριας
06 Μαρτίου, 2021 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2021 - 12:55

Ψυχοσάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας

Διαδώστε:
Ψυχοσάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας

Με βάση των υγειονομικών διατάξεων όπως προβλέπεται τελέσθηκε το εσπέρας της Παρασκευής ο εσπερινός και η επιμνημόσυνος δέησις των κεκοιμημένων στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας.

Σήμερα το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των κεκοιμημένων επ’ ελπίδι ζωής αναστάσεως ευσεβων και ορθοδόξων χριστιανών.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του ιερού ναού, Πρωτοπρ. π. Θεοφάνης Παπαγεωργίου, με την συμμετοχή εκ του αναλογίου του ιεροψάλτη του ιερού ναού κ. Δημητρίου Πετρογιάννη, κεκλεισμένων των θυρών και άνευ συμμετοχής των πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων