17/05/2020 17/05/2020 “Αγαπητοί αδερφοί μας μέχρι τώρα κανένας υπεύθυνος δε σας ζήτησε μια συγγνώμη για το κλείσιμο των εκκλησιών. Το αναλαμβάνουμε λοιπόν εμείς σήμερα, οι ιερείς της Φανερωμένης και σας λέμε μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη που σας απογοητεύσαμε”. Στους πιστούς απευθύνθηκαν και ζήτησαν συγγνώμη οι τρεις κληρικοί του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. Συγκεκριμένα ο ο Προϊστάμενος...
17 Μαΐου, 2020 - 20:41
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2020 - 20:18

“Σας λέμε μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη που σας απογοητεύσαμε”

Διαδώστε:
“Σας λέμε μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη που σας απογοητεύσαμε”

“Αγαπητοί αδερφοί μας μέχρι τώρα κανένας υπεύθυνος δε σας ζήτησε μια συγγνώμη για το κλείσιμο των εκκλησιών. Το αναλαμβάνουμε λοιπόν εμείς σήμερα, οι ιερείς της Φανερωμένης και σας λέμε μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη που σας απογοητεύσαμε”.

Στους πιστούς απευθύνθηκαν και ζήτησαν συγγνώμη οι τρεις κληρικοί του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. Συγκεκριμένα ο ο Προϊστάμενος του Ναού και Γενικός Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος, εκφράζοντας απόλυτα και τους δύο συνεφημερίους του, Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Καλογερόπουλο και Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Στούμπο μίλησε από την ωραία πύλη και τόνισε “Ακολουθήσαμε δρόμο πονεμένης σιωπής, έμπονης προσευχής και ακόμη πιο έμπονης λατρείας”.

Δείτε το κήρυγμα των τριών κληρικών του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, κατά την ανοικτή Θεία Λειτουργία, που πραγματοποιήθηκε 2 μήνες σχεδόν μετά το κλείσιμο των Ιερών Ναών εξ’ αφορμής της πανδημίας του COVID-19, την Κυριακή της Σαμαρείτιδος 17 Μαΐου 2020:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων