17/07/2021 18/07/2021 Μέσα σε κλίμα εορταστικό και βάση των υγειονομικών διατάξεων τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό στο Αλιβέρι όπου την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ με συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα και την συμμετοχή ιερέων του...
Ενορίες : Αγία Μαρίνα Αλιβερίου
17 Ιουλίου, 2021 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2021 - 2:32

Σε εορταστικό κλίμα τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Μαρίνας στο Αλιβέρι

Διαδώστε:
Σε εορταστικό κλίμα τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Μαρίνας στο Αλιβέρι

Μέσα σε κλίμα εορταστικό και βάση των υγειονομικών διατάξεων τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό στο Αλιβέρι όπου την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ με συλλειτουργούς τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα και την συμμετοχή ιερέων του εφημερίου του ιερού ναού και των διακόνων.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ και ευχήθηκε προς όλους τους πιστούς που συμμετείχαν στην εορτή να τιμήσουν την Αγία Μαρίνα.

 

Φωτογραφίες: Σταματούλα Λεβέντη – Γεώργιος Μανώλης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων