04/05/2019 04/05/2019 Μέσα σε κλίμα Αναστάσιμης Χαράς και λαμπρής ατμόσφαιρας, γιορτάσαμε την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, στον φερώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παιανίας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων πιστών. Η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου, του πρώτου Μητροπολίτη Σμύρνης μετά την καταστροφή του 1922, με τη συμμετοχή του Πρωτοσύγγελου της Ιεράς Μητροπόλεως...
Ενορίες : Ζωοδόχου πηγής Παιανίας
04 Μαΐου, 2019 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2019 - 14:01

Στη Ζωοδόχο Πηγή Παιανίας ο Μητρ. Σμύρνης

Διαδώστε:
Στη Ζωοδόχο Πηγή Παιανίας ο Μητρ. Σμύρνης

Μέσα σε κλίμα Αναστάσιμης Χαράς και λαμπρής ατμόσφαιρας, γιορτάσαμε την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, στον φερώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παιανίας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων πιστών.

Η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου, του πρώτου Μητροπολίτη Σμύρνης μετά την καταστροφή του 1922, με τη συμμετοχή του Πρωτοσύγγελου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας Αρχι. Ιερόθεου Καλογερόπουλου, του Προϊσταμένου του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής πατέρα Μιχαήλ Νικολογιάννη και πολλών ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Ακολούθησε περιφορά της σεπτής εικόνας συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Παιανίας και πλήθους κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων