03/04/2019 03/04/2019 Τελέστηκε, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, η Ακολουθία της Γ’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου, στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης. Πλήθος ευσεβών ενοριτών και προσκυνητών προσήλθε στον Ιερό Ναό για να τιμήσει το ιερό πρόσωπο της Παναγίας και να ψάλλει τους ωραίους ύμνους προς την Μητέρα του Κυρίου...
Ενορίες : Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης
03 Απριλίου, 2019 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2019 - 21:47

ΣΤΙΓΜΕΣ: Απο τη Γ’ Στάση Χαιρετισμών στον Άγιο Φώτιο Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΕΣ: Απο τη Γ’ Στάση Χαιρετισμών στον Άγιο Φώτιο Θεσσαλονίκης

Τελέστηκε, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, η Ακολουθία της Γ’ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου, στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Πλήθος ευσεβών ενοριτών και προσκυνητών προσήλθε στον Ιερό Ναό για να τιμήσει το ιερό πρόσωπο της Παναγίας και να ψάλλει τους ωραίους ύμνους προς την Μητέρα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, στρέφοντας τις ψυχές τους προς τα ουράνια ύψη, εκεί όπου και βρίσκεται η Κυρά των Αγγέλων.

Την ακολουθία τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Παλαιολόγος Μάνος, Εφημέριος του Ιερού Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης, ο οποίος υπηρετεί και στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου. Άλλωστε, ο π. Παλαιολόγος είναι γνώριμος στο εκκλησίασμα του Αγίου Φωτίου αφού χρημάτισε στον Ναό Προϊστάμενος για να παραδώσει την «σκυτάλη» στον Αρχιμανδρίτη Μακάριο Τσιμέρη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων