17/02/2019 17/02/2019 Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και η Ερανική Επιτροπή του ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου διοργάνωσαν μουσική εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό. Η εκδήλωση έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού «Αγία Ειρήνη», κατά την Κυριακή 17η Φεβρουαρίου 2019. Οι εθελόντριες Φιλόπτωχου Ταμείου πρόσφεραν κρασί, σουβλάκια και αποκριάτικους μεζέδες. Η προσπάθεια αυτή γίνεται εκ μέρους του Εκκλησιαστικού...
Ενορίες : Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου
17 Φεβρουαρίου, 2019 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2019 - 21:28

Στην Αγία Ειρήνη Νέας Κίου: Η ενορία μαζεύτηκε με πιοτό και μεζέ (φώτο)

Διαδώστε:
Στην Αγία Ειρήνη Νέας Κίου: Η ενορία μαζεύτηκε με πιοτό και μεζέ (φώτο)

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και η Ερανική Επιτροπή του ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου διοργάνωσαν μουσική εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η εκδήλωση έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού «Αγία Ειρήνη», κατά την Κυριακή 17η Φεβρουαρίου 2019.

Οι εθελόντριες Φιλόπτωχου Ταμείου πρόσφεραν κρασί, σουβλάκια και αποκριάτικους μεζέδες. Η προσπάθεια αυτή γίνεται εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, της Ερανικής Επιτροπής και των ενοριτών και αποβλέπει εις την ενίσχυση, συντήρηση και την εν γένει λειτουργία των Ιερών Ναών καθώς και την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας της Ν. Κίου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η ορχήστρα του Άγγελου Ανδριανού, όπου παρουσίασε πρόγραμμα με παραδοσιακά Μικρασιάτικα και λαϊκά τραγούδια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Δίνεται η ευκαιρία σ’ όλους να περάσουμε για λίγο μια ευχάριστη και ευγενική ψυχαγωγία, που σκοπό έχει να μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια της Ενορίας, στοιχείο απαραίτητο στις δύσκολες μέρες που περνάμε” όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Εφημέριος του Ιερού ναού Αγίας Ειρήνης, Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π.Διολίτσης ,ο πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Π.Σκούφης οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ.Σαρρής , Η. Χατζηγεωργίου κα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων