06/10/2021 06/10/2021 Η ενορία Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού τιμά τους δημότες υγειονομικούς που θυσιαστικά διακονούν τους ασθενείς τους την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021. Κατά τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Αγίων Κοσμά, Δαμιανού, Λεοντίου, Ανθίμου και Ευπρεπίου των Αναργύρων θα ομιλήσει η Καθηγήτρια Ιατρός, Ουρανία Νικολάτου-Γαλίτη. Η ημερομηνία της εκδήλωσης, που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Αντικαρκινική...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού
06 Οκτωβρίου, 2021 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 11:35

Στην εορτή των Ιατρών Αγίων στο Νέο Ψυχικό τιμούν τους υγειονομικούς

Διαδώστε:
Στην εορτή των Ιατρών Αγίων στο Νέο Ψυχικό τιμούν τους υγειονομικούς

Η ενορία Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού τιμά τους δημότες υγειονομικούς που θυσιαστικά διακονούν τους ασθενείς τους την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021. Κατά τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Αγίων Κοσμά, Δαμιανού, Λεοντίου, Ανθίμου και Ευπρεπίου των Αναργύρων θα ομιλήσει η Καθηγήτρια Ιατρός, Ουρανία Νικολάτου-Γαλίτη. Η ημερομηνία της εκδήλωσης, που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, δε επιλέχθηκε τυχαία, καθώς οι εορτάζοντες Άγιοι Ανάργυροι εξασκούσαν την ιατρική τέχνη δωρεάν εμπνεόμενοι από θείο ζήλο και φιλάνθρωπα αισθήματα.  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων