07/09/2021 07/09/2021 Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κρανιάς χοροστάτησε στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας και προ της απολύσεως ευλόγησε τους άρτους ευχήθηκε δε υγεία και όλα τα καλά του Θεού στον εφημέριο του χωριού...
Ενορίες : Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κρανιάς
07 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2021 - 20:50

Στην Κρανιά ο Λαρίσης Ιερώνυμος (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Στην Κρανιά ο Λαρίσης Ιερώνυμος (ΦΩΤΟ)

Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κρανιάς χοροστάτησε στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας και προ της απολύσεως ευλόγησε τους άρτους ευχήθηκε δε υγεία και όλα τα καλά του Θεού στον εφημέριο του χωριού πατέρα Ευάγγελο, στον παρευρισκόμενο Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη και στους ενορίτες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων