29/10/2023 07/01/2024 Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023» του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου του ομωνύμου Δήμου της Αττικής μεταφέρθηκαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Σκέπης, όπου βρίσκεται στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο ξενώνας φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων επί της οδού Λεμεσού 17, υπό τη διεύθυνση της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου Αττικής
29 Οκτωβρίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 17:38

Στο παρεκκλήσι της Αγίας Σκέπης συνεχίστηκαν τα «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023» του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομωνύμου Δήμου

Διαδώστε:
Στο παρεκκλήσι της Αγίας Σκέπης συνεχίστηκαν τα «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023» του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομωνύμου Δήμου

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023» του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου του ομωνύμου Δήμου της Αττικής μεταφέρθηκαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Σκέπης, όπου βρίσκεται στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο ξενώνας φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων επί της οδού Λεμεσού 17, υπό τη διεύθυνση της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο οποίος τελέστηκε στις 6:00 το απόγευμα μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, συμμετείχαν οι Ιερείς του Ιερού Ναού.

Ακολούθησε ιερά αγρυπνία με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου, με λειτουργό και ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Συμεών, Γέροντα της Συνοδικής και Σταυροπηγιακής Ιεράς Μονής Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου Καλάμου Αττικής, τιμώντας ταυτόχρονα και την θαυματουργό εικόνα της «ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ», της οποίας ακριβές αντίγραφο προερχόμενο από την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους, ευρίσκεται στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο του ισογείου Ιερού Ναού. Έψαλε πολυμελής βυζαντινός χορός της Ιεράς Μονής.

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

''ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023'' 27η μέρα - Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Σκέπης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων