08/09/2023 08/09/2023 Στην προσπάθεια της Ενορίας της Ευαγγελίστριας Πειραιώς για τη στήριξη οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες συγκεντρώνονται σχολικά είδη τα οποία θα διατεθούν σε φτωχές οικογένειες. Τα είδη τα οποία συγκεντρώνονται είναι: σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, μπλοκ ζωγραφικής, γόμες, κασετίνες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, φόρμες γυμναστικής, αθλητικά είδη κ.λπ. Παράκληση των υπευθύνων είναι όλα τα είδη που θα...
Ενορίες : Ευαγγελίστρια Πειραιώς
08 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2023 - 10:29

Συγκέντρωση σχολικών ειδών στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδώστε:
Συγκέντρωση σχολικών ειδών στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Στην προσπάθεια της Ενορίας της Ευαγγελίστριας Πειραιώς για τη στήριξη οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες συγκεντρώνονται σχολικά είδη τα οποία θα διατεθούν σε φτωχές οικογένειες.

Τα είδη τα οποία συγκεντρώνονται είναι: σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, μπλοκ ζωγραφικής, γόμες, κασετίνες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, φόρμες γυμναστικής, αθλητικά είδη κ.λπ.

Παράκληση των υπευθύνων είναι όλα τα είδη που θα προσφερθούν να είναι σε καινούργια ή σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση. Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται καθημερινά στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς (Γρ. Λαμπράκη 41 Πειραιάς και στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας πίσω από τον Ιερό Ναό.

Έκκληση για τρόφιμα στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Τα καθημερινά συσσίτια, με τα οποία η Ενορία μας προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της φτώχειας και της ανέχειας των αδελφών μας.

Η επανέναρξή τους θα γίνει συν Θεώ, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Κάνουμε έκκληση όσοι μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα στην προσπάθεια μας αυτή.

Περισσότεροι από 120 άποροι αδελφοί μας εξυπηρετούνται καθημερινά, χάρη στις δωρεές και την εθελοντική εργασία συνεργατών μας.

Τρόποι δωρεάς:

• Στο Πνευματικό μας Κέντρο, καθημερινά 8.30 π.μ. – 8.30 μ.μ.

• Με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα:

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ

ΙΒΑΝ: GR 5901101900000019029607611.

• Στο κουτί στην είσοδο του Ιερού Ναού.

Πληροφορίες: Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας, Τηλ.: 210 4125619.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων