25/12/2020 25/12/2020 “Συγκίνηση και ανάμικτα συναισθήματα και στις δύο Θείες Λειτουργίες. Αγκαλιάσαμε αγαπητικά με το βλέμμα μας όλους τους Ενορίτες παρόντες και απόντες, μας ανταπέδωσαν την αγάπη με πλήρη εφαρμογή των μέτρων, υπακοή και υπευθυνότητα, δώσαμε την υπόσχεση ο ένας να προσέχει τον άλλον για να μπορέσουμε να αγκαλιαστούμε πραγματικά όλοι μαζί όταν νικηθεί ο “εχθρός” κάτι...
Ενορίες : Αγία Τριάδα Νέας Φιλαδέλφειας
25 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2020 - 17:33

Συγκίνηση και ανάμικτα συναισθήματα στην Αγία Τριάδα

Διαδώστε:
Συγκίνηση και ανάμικτα συναισθήματα στην Αγία Τριάδα

“Συγκίνηση και ανάμικτα συναισθήματα και στις δύο Θείες Λειτουργίες. Αγκαλιάσαμε αγαπητικά με το βλέμμα μας όλους τους Ενορίτες παρόντες και απόντες, μας ανταπέδωσαν την αγάπη με πλήρη εφαρμογή των μέτρων, υπακοή και υπευθυνότητα, δώσαμε την υπόσχεση ο ένας να προσέχει τον άλλον για να μπορέσουμε να αγκαλιαστούμε πραγματικά όλοι μαζί όταν νικηθεί ο “εχθρός” κάτι που είμαστε σίγουροι πως θα γίνει σύντομα γιατί τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στο Θαύμα της σημερινής Εορτής των Εορτών, στη δύναμη του Νεογέννητου Θεού που ήρθε κοντά μας για να διώξει κάθε ορατό και αόρατο κακό που μας απειλεί. Τον ευχαριστούμε, Τον δοξάζουμε και Τον προσκυνούμε. Χρόνια πολλά !” αναφέρει ο Αρχιμ. π. Τιμόθεος Ηλιάκης σε επίκαιρη ανάρτησή του.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων