14/09/2023 14/09/2023 Στην πρώτη γραμμή της αλυσίδας ανθρωπιάς που έχει στηθεί για τους πλημμυροπαθείς συμμετέχει η ενορία του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης στη Λάρισα, μια περιοχή η οποία δοκιμάζεται ακόμα από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας “Daniel”. Χθες, ένα φορτηγό από τη Θήβα με νερά, είδη υγιεινής, όσπρια και καινούργια σεντόνια έφτασε το απόγευμα στην περιοχή. Ένας ενορίτης...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης
14 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2023 - 9:46

Συνεχίζονται αδιάκοπα οι δράσεις υπέρ των πλημμυροπαθών στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης

Διαδώστε:
Συνεχίζονται αδιάκοπα οι δράσεις υπέρ των πλημμυροπαθών στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης

Στην πρώτη γραμμή της αλυσίδας ανθρωπιάς που έχει στηθεί για τους πλημμυροπαθείς συμμετέχει η ενορία του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης στη Λάρισα, μια περιοχή η οποία δοκιμάζεται ακόμα από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας “Daniel”.

Χθες, ένα φορτηγό από τη Θήβα με νερά, είδη υγιεινής, όσπρια και καινούργια σεντόνια έφτασε το απόγευμα στην περιοχή. Ένας ενορίτης το ανέφερε σε φίλους με μεταφορική και αυτοί ανταποκρίθηκαν, συγκέντρωσαν χρήματα και αγόρασαν τα είδη.

“Αμέσως μετά μεταφέραμε κρεβάτια από την δομή του Τυρνάβου που έκλεισε και τα φέραμε στο πνευματικό κέντρο”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων