12/12/2022 12/12/2022 Αντιμέτωποι με το θλιβερό θέαμα της βεβήλωσης χώρων του Ιερού Αγίου Γεωργίου Κυψέλης έρχονται καθημερινά ιερείς και πιστοί της ενορίας. Επιτήδειοι γράφουν υβριστικά σε πολλές περιπτώσεις συνθήματα στους τοίχους του ναού που βρίσκεται σε μία από τις πολυσύχναστες πλατείας της ιστορικής Κυψέλης. Ωστόσο, τόσο ο χώρος όσο και ο τόπος που είναι ιερός δεν συγκινεί...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Κυψέλης
12 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 12:16

Συνθήματα ντροπής στους τοίχους του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κυψέλης

Διαδώστε:
Συνθήματα ντροπής στους τοίχους του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κυψέλης

Αντιμέτωποι με το θλιβερό θέαμα της βεβήλωσης χώρων του Ιερού Αγίου Γεωργίου Κυψέλης έρχονται καθημερινά ιερείς και πιστοί της ενορίας.

Επιτήδειοι γράφουν υβριστικά σε πολλές περιπτώσεις συνθήματα στους τοίχους του ναού που βρίσκεται σε μία από τις πολυσύχναστες πλατείας της ιστορικής Κυψέλης. Ωστόσο, τόσο ο χώρος όσο και ο τόπος που είναι ιερός δεν συγκινεί αυτούς που προβαίνουν σε αυτές τις ενέργειες.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η σελίδα του ναού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Ιδού κάποιες νέες (χθεσινές) «εικαστικές παρεμβάσεις» στον Ναό μας. Έγιναν μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο – στην πλευρά του επί τής οδού Ιθάκης… Οι φωτογραφίες είναι πριν τα σβήσουμε – βάψουμε τελείως”. Την ανάρτηση συνοδεύουν οι ακόλουθες φωτογραφίες:

Ο εν λόγω ναός κατά το παρελθόν έχει γίνει στόχος τόσο με την αναγραφή συνθημάτων όσο και με άλλου είδους πράξεις ντροπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων