24/12/2020 24/12/2020 Ακολουθώντας το ρητό «Πενία τέχνας κατεργάζεται» αποφάσισαν να «πολεμήσουν» την «φτώχεια» της καραντίνας και της απομόνωσης, που επιβάλει αυτή η τόσο δύσκολη περίοδος και κόντρα στον καιρό να υποδεχτούν «όλοι μαζί» ακόμη κι από απόσταση, με χαμόγελα και τραγούδια την εορτή των Χριστουγέννων. Έτσι τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίων...
Ενορίες : Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών
24 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2020 - 19:32

Τα χριστιανόπουλα των Γιαννιτσών στα Κάλαντα των Χριστουγέννων

Διαδώστε:
Τα χριστιανόπουλα των Γιαννιτσών στα Κάλαντα των Χριστουγέννων

Ακολουθώντας το ρητό «Πενία τέχνας κατεργάζεται» αποφάσισαν να «πολεμήσουν» την «φτώχεια» της καραντίνας και της απομόνωσης, που επιβάλει αυτή η τόσο δύσκολη περίοδος και κόντρα στον καιρό να υποδεχτούν «όλοι μαζί» ακόμη κι από απόσταση, με χαμόγελα και τραγούδια την εορτή των Χριστουγέννων. Έτσι τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών ετοίμασαν μία μικρή “on-line” χριστουγεννιάτικη γιορτή!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων