20/12/2023 20/12/2023 «ΟΛΟΙ να εορτάσουμε Χριστούγεννα! ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ μία μεγάλη ζεστή φάτνη για τον νεογέννητο Χριστό… ΟΛΟΙ να συμμετάσχουμε στη χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία!» Με το σύνθημα αυτό, η ενορία Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού καλεί όλους να συμμετάσχουν στη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων, τη «μητρόπολη των εορτών» και κυρίως να συλ-λειτουργήσουν στη χριστουγεννιάτικη ευχαριστιακή τράπεζα. Χριστούγεννα στη Φανερωμένη...
Ενορίες : Φανερωμένη Χολαργού
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 11:34

Τα Χριστούγεννα 3 Θείες Λειτουργίες στη Φανερωμένη Χολαργού

Διαδώστε:
Τα Χριστούγεννα 3 Θείες Λειτουργίες στη Φανερωμένη Χολαργού

«ΟΛΟΙ να εορτάσουμε Χριστούγεννα! ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ μία μεγάλη ζεστή φάτνη για τον νεογέννητο Χριστό… ΟΛΟΙ να συμμετάσχουμε στη χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία!» Με το σύνθημα αυτό, η ενορία Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού καλεί όλους να συμμετάσχουν στη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων, τη «μητρόπολη των εορτών» και κυρίως να συλ-λειτουργήσουν στη χριστουγεννιάτικη ευχαριστιακή τράπεζα.

Χριστούγεννα στη Φανερωμένη με την τέλεση τριών (3) Θείων Λειτουργιών, προκειμένου κανείς να μην απουσιάσει από την πνευματική χαρά της μεγάλης αυτής ημέρας. Συγκεκριμένα, την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, (παραμονή Χριστουγέννων) θα τελέσουμε Ιερά Αγρυπνία για την εορτή των Χριστουγέννων
(ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, από τις 9:00 μ.μ. έως περίπου 12:30 μετά τα μεσάνυκτα)

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ανήμερα Χριστούγεννα, οι καμπάνες θα κτυπήσουν στις 5:00 το πρωί για τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων (του Μεγάλου Βασιλείου), ενώ από τις 8:45 π.μ. έως τις 10:15 π.μ. θα τελέσουμε και Γ’ Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων