04/12/2019 04/12/2019 Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στον Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, μετά τον Εσπερινό για τη μνήμη του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Αντώνιος μίλησε θεολογικά για το μυστήριο του Ευχελαίου, που όπως τόνισε είχε θεσπιστεί ήδη από την εποχή των Αποστόλων.  ...
Ενορίες : Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 23:04

Τελέσθηκε το μυστήριο του Ευχελαίου, στον Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης

Διαδώστε:
Τελέσθηκε το μυστήριο του Ευχελαίου, στον Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στον Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, μετά τον Εσπερινό για τη μνήμη του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β. κ. Αντώνιος μίλησε θεολογικά για το μυστήριο του Ευχελαίου, που όπως τόνισε είχε θεσπιστεί ήδη από την εποχή των Αποστόλων.

 

Στη συνέχεια μαζί με τους Κληρικούς της Ενορίας π. Αντώνιο Χρήστου, π. Λάμπρο Απέργη τον π. Παναγιώτη Ασκούνη και τον Ιεροδιάκονο π. Ιωάννη Αλεβιζόπουλο, τέλεσε το μυστήριο μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολούθησε ένα λιτό κέρασμα στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων