22/10/2023 22/10/2023 Όπως κάθε χρόνο την παραμονή της έναρξης της των εκδηλώσεων της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης τελέστηκε την Κυριακή ΣΤ’ Λουκά το ετήσιο μνημόσυνο των κεκοιμημένων μελών και ομιλητών της Σχολής που έφυγαν από την ζωή στα 35 χρόνια λειτουργίας της. Προστάτης Άγιος της Σχολής είναι ο φωτιστής και διδάχος του Γένους ο Άγιος...
Ενορίες : Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης
22 Οκτωβρίου, 2023 - 17:23

Τελέστηκε το μνημόσυνο των κεκοιμημένων μελών της Σχολής Γονέων Κατερίνης

Διαδώστε:
Τελέστηκε το μνημόσυνο των κεκοιμημένων μελών της Σχολής Γονέων Κατερίνης

Όπως κάθε χρόνο την παραμονή της έναρξης της των εκδηλώσεων της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης τελέστηκε την Κυριακή ΣΤ’ Λουκά το ετήσιο μνημόσυνο των κεκοιμημένων μελών και ομιλητών της Σχολής που έφυγαν από την ζωή στα 35 χρόνια λειτουργίας της.

Προστάτης Άγιος της Σχολής είναι ο φωτιστής και διδάχος του Γένους ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός του οποίου χρεωστικώς διαβάστηκε το κόλυβο από τον π. Σωκράτη Ξενίδη στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης.

 

Την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00 η πρεμιέρα των εκδηλώσεων με πρώτη ομιλήτρια την δημοσιογράφο – Κλασική Φιλόλογο κ. Βίκυ Φλέσσα. Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Γιατί ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ;»

H κ. Φλέσσα θα αναφερθεί στα κάτωθι:

• Εἲμαστε ὃλοι τραυματισμὲνοι ἀπὸ τὰ πὲντε χρὸνια τῆς ζωῆς μας;

• Πῶς εἶναι οἱ καλὲς μητέρες μὲ τὰ κορὶτσιὰ τους καὶ πῶς μὲ τὰ ἀγὸριὰ τους;

• Ποιὸς εἶναι ὁ ρὸλος τοῦ πατέρα;

• Τὶ συμβαὶνει μὲ τὰ μοναχοπαὶδια καὶ μὲ τὰ πρωτότοκα παιδιὰ;

• Ποῦ σκοντὰφτουμε στὴν ἐφηβεὶα;

• Εἶναι τὸ Διαδὶκτυο μὶα τοξικὴ μὴτρα;

Σὲ αύτὰ καὶ ἂλλα ἐρωτὴματα μὲσα ἀπὸ τὸ βιβλὶο της—συνὲντευξη μὲ τὸν κορυφαῖο ψυχίατρο Ματθαῖο Γιωσαφὰτ ἀπαντᾶ ἡ Βὶκυ Φλὲσσα σὲ μὶα συζὴτηση μὲ τὸ κοινὸ της Σχολὴς Γονὲων Κατερὶνης. Η εκδήλωση γίνεται σε Συνδιοργάνωση με την Α’/βάθμια Εκπαίδευση Πιερίας και η είσοδος όπως πάντα είναι ελεύθερη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων