10/04/2023 10/04/2023 Πολλοί είναι οι άνθρωποι που λόγω της κρίσης οδηγούνται καθημερινά δρόμο. Τα πεζοδρόμια και τα παγκάκια γίνονται τα κρεβάτια τους και πολλές φορές ένα χαρτόκουτο να είναι η κουβέρτα τους. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που νοιάζονται για την τροφή και όχι μόνο αυτών των απόρων, είναι οι αφανείς κυρίες-ηρωίδες που διακονούν αφιλοκερδώς στον Ιερό Ναό Αγίου...
Ενορίες : Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης
10 Απριλίου, 2023 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2023 - 8:55

Θεσσαλονίκη: Δέματα αγάπης από τον Ιερό ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου

Διαδώστε:
Θεσσαλονίκη: Δέματα αγάπης από τον Ιερό ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που λόγω της κρίσης οδηγούνται καθημερινά δρόμο.

Τα πεζοδρόμια και τα παγκάκια γίνονται τα κρεβάτια τους και πολλές φορές ένα χαρτόκουτο να είναι η κουβέρτα τους. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που νοιάζονται για την τροφή και όχι μόνο αυτών των απόρων, είναι οι αφανείς κυρίες-ηρωίδες που διακονούν αφιλοκερδώς στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου, ώστε οι συνάνθρωποι μας να έχουν καθημερινά ένα ζεστό πιάτο με φαγητό και αυτές τις μέρες ετοίμασαν τα δέματα αγάπης για τους άπορους αδελφούς μας.

Την όλη μέριμνα, τις οδηγίες και την καθοδήγηση την έχει ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Μακάριος Τσιμέρης ο οποίος τόνισε στο ope.gr πως :

“Ο κόσμος ανταποκρίνεται όποτε χρειαζόμαστε βοήθεια και όχι μόνο τότε, οι ανάγκες που υπάρχουν είναι αρκετές και ο καθένας φέρνει ότι μπορεί. Για το Πάσχα ετοιμάζονται τα δέματα αγάπης φτιαγμένα από δωρεές και από το υστέρημα των ανθρώπων. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις Κυρίες της αγάπης, που καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους και θυσιάζονται στην ευλογημένη προσφορά και διακονία για τον πάσχοντα άνθρωπο. Ευχαριστούμε πολύ την Φιλόπτωχο αδελφότητα ανδρών Θεσσαλονίκης, το Λιμενικό σώμα, τις Υπηρεσίες και τις κοινωνικές δομές της διεύθυνσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, τον κ.Ντίνο Κωστόπουλο και την φαρμακευτική εταιρεία ALLERTEC HELLAS A.E.. Ευχόμαστε σε όλους σας, κάθε ευλογία από τον Αναστάντα Κύριο μας!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων